Puppy chicken & beef

Herkullista kana sisältävä liha- ja proteiinipitoinen säilykeruoka. Voidaan käyttää joko täysravintona tai pienenä arjen luksuksena – kaikki pennut nauttivat märkäruoasta. Tuote on kehitetty Ruotsissa ja valmistettu tarkkaan valituista raaka-aineista. Taatusti ilman viljoja, lisättyä sokeria tai tarpeettomia lisäaineita. Juuri sellaista ruokaa kuin koiranpentu mielestämme tarvitsee.

Ruokatyyppi

Säilykeruoka

Proteiini

Beef, Chicken

Elämänvaihe

Puppy

Saatavilla olevat koot

400 g

Tuotesarjat

Grain Free

Super premium

Korkealaatuinen ravinto, jota myydään vain eläintarvikkeiden erikoisliikkeissä. Arvostamme myymälöiden asiantuntemusta ja laadukasta tuotevalikoimaa. Haluamme, että erikoisliikkeiden palvelut säilyvät tarjolla maassamme sukupolvien ajan (aivan kuten Monster – tuotteet).

VILJATON

100 % viljaton vaihtoehto. Koska monet koirat voivat hyvin viljattomalla ruokavaliolla. Koska monet omistajat haluavat ruokkia koiransa viljattomalla ruoalla.

SISÄLTÄÄ KANAA

Koiran- ja kissanruokien klassikkomaku. Ja me tiedämme miksi! Kana on erittäin maistuvaa ja sillä on korkea ravintoarvo. Se on helposti eläimen elimistölle helposti hyväksikäytettävä laadukas proteiininlähde.

KEHITETTY RUOTSISSA

Tuotteidemme reseptit on kehitetty Ruotsissa ja niissä on otettu huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja raaka-aineet on valittu huolella. Vältämme massatuotantoa ja toimitamme tuotteet ilman tarpeettomia välikäsiä.

KOOSTUMUS

Kanaa 42 % (liha, sydän, maksa), nautaa 28 % (keuhkoa, munuaista), porkkana, kivennäisaineet, pellavansiemenöljy, kanamunankuorijauho (kalsiumin lähde), merileväjauhe.

Lisäaineet: D3-vitamiini 142 IU, sinkki ( sinkkisulfaattimonohydraattina) 24 mg, rauta (rautasulfaattimonohydraattina) 20,4 mg, kupari (kuparisulfaattipentahydraattina) 2,4 mg, mangaani (mangaanisulfaattimonohydraattina) 1,8 mg.

ANALYYSI

Kosteus: 77 %
Proteiini: 11 %
Rasva: 6,5 %
Kuitu: 1 %
Tuhka: 3 %

PÄÄAINESOSAT

Kanaa.

RUOKINTAOPAS

Jokainen koira on yksilö ja energiantarve vaihtelee iän ja aktiivisuustason perusteella. Jaa päiväannos kahteen päivittäiseen ateriaan ja pidä aina puhdasta vettä saatavilla. Säilytä kuivassa ja viileässä. Parasta ennen/eräkoodi: pakkauksen pohjassa.