Raaka-aineemme

Jokainen raaka-aine kissan- ja koiranruoissamme on valittu lemmikkien hyvinvointia silmällä pitäen. Yhdessä tarkoin laadittujen reseptien kanssa niistä syntyy upeita tuotteita. Mutta miksi juuri nämä raaka-aineet on valittu resepteihin?

Olemme listanneet yleisimmät käyttämämme raaka-aineet tähän alle. Jos et löydä etsimääsi tietoa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää info@treeofpets.fi tai 09-681 8460. Autamme mielellämme!

ALFALFA

Alfalfa eli sinimailanen on hernekasvi, joka sisältää runsaasti erilaisia kivennäisaineita kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia ja seleeniä. Lisäksi se sisältää A-vitamiinia, C-vitamiinia ja K-vitamiinia.

ANIS

Anis on yksi vanhimmista yrteistä ja sillä on ruoansulatusta edistävä vaikutus.

ANKKA

Erinomainen korkealuokkaisten proteiinien ja rasvahappojen lähde.

 

APPELSIINI

Appelsiini on hedelmä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja lisäksi se on hyvä kaliumin, foolihapon ja kuidun lähde.

AURINGONKUKKAÖLJY

Auringonkukkaöljy saadaan uuttamalla auringonkukansiemenistä. Se sisältää enintään 3% epäpuhtauksia. Se auttaa lemmikkiäsi saamaan energiaa ja tärkeitä rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa (Omega-6-rasvahappo), joka on tärkeää ihon ja turkin hyvinvoinnille.

BATAATTI

Bataatti on erinomainen hiilihydraattien, vitamiinien ja kivennäisaineiden (kuten beetakaroteeni) lähde. Bataatintärkkelys muuntuu elimistössä sokeriksi, joka antaa nopeasti energiaa.

Enterococcus faecium NCIMB 10415

Auttaa edistämään ja säilyttämään suoliston ja ruoansulatuselimistön bakteerikantaa ja kiinteyttää jätöstä.

FENKOLI

Hyödyllinen! Luonnollinen lähde kuidulle, C-vitamiinille, foolihapolle ja useille kivennäisaineille kuten esim. raudalle.

FERMENTOITU RIISI

Fermentoitu riisi toimii luonnollisena säilöntäaineena ja antaa tuotteille upean värin.

FRUKTO-OLIGOSAKKARIDIT

Prebiootteja, jotka toimivat hyvän bakteeriflooran ravintona ja auttavat niitä lisääntymään. Edistää ruoansulatusta ja suoliston hyvinvointia.

GLUKOSAMIINI

Ravintoaine, joka edistää nivelten rustojen aineenvaihduntaa ja edistää nivelten hyvinvointia ja lievittää mahdollisia nivelrikon oireita ja saattaa hidastaa nivelen kulumista.

HERNE

Herne on hyvä proteiinin ja kuidun lähde. Herne on merkittävä kasvi vihreiden vihannesten ryhmässä.

JODI

Oikea määrä jodia on välttämätön, jotta kilpirauhanen toimisi oikein ja tuottaisi oikean määrän kilpirauhashormonia.

JUURIKASMASSA

Luonnontuote joka on sokerijuurikkaan kuitua, mikä ei sisällä enää sokeria. Edistää ruoansulatusta ja suoliston toimintaa ja ravitsee suoliston hyvää bakteeriflooraa. Edistää ravinnon imeytymistä lisäämällä suoliston verenkiertoa.

KALAJAUHO

Tuoreesta kalasta valmistettu jauho on käytännössä sama kuin tuore kala ilman vettä. Tiivistettyä energiaa ja ravinteikkaita proteiineja.

KALAÖLJY

Kalaöljy on hyvä lähde omeja 3 ja ja omega 6 rasvahapoille. Se myös lisää tuotteen maistuvuutta!

KALKKUNA

Kalkkuna on lemmikkien keskuudessa hyvin siedetty proteiininlähde. Kalkkuna on korkealuokkainen eläinproteiininlähde ja erityisesti koirat hyväksikäyttävät sen erinomaisesti.

KAMOMILLA

Kaunis yrtti, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja se edistää myös ruoansulatusta.

KANA

Proteiininlähde, joka on hyvin maistuva, helposti sulava ja ravinteikas. Proteiininlähde, jolla on merkittävä hyväksikäytettävyys!

KANANMUNA

Kuivattu kokonaisena keitetty kananmuna (ilman kuorta) lisää proteiinipitoisuuden ravintoarvoa. 

KANANMUNANKUORIJAUHO

Kananmunankuorijauho ja hienoksi jauhettua kananmunankuorta joka on kalsiumin luonnollinen lähde. Kalsium vahvistaa luustoa ja niveliä.

KANELI

Edesauttaa verensokerin säätelyssä. Kaneli tappaa bakteereja ja auttaa ruoansulatusongelmissa. Huolestuttaako kaneli? Monster sisältää sitä vain niin pieniä määriä, että siitä ei ole lemmikillesi haittaa.

KARPALO

Sisältää runsaasti C-vitamiinia, sinkkiä, rautaa ja foolihappoa. Sisältää myös monia tärkeitä antioksidantteja ja edistää virtsateiden hyvinvointia.

KAURA

Kaura on luontaisesti gluteeniton vilja, jolla on alhainen glykeeminen indeksi. Se on ruoansulatukselle hellävarainen ja hitaasti imeytyvä hiilihydraatti, joka vapauttaa energiaa pitkän aikaa.

KAURIS

Erittäin maistuva ja korkealuokkainen eläinperäisen proteiininlähde.

KEHÄKUKKA

Vanha rohtoyrtti, jolla on tulehdusta hillitsevä vaikutus.

KIKHERNE

Kuidun ja tärkeiden antioksidanttien lähde.

KRILLI

Krilli on äyriäinen, joka sisältää paljon Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä iholle ja turkille. Se sisältää myös antioksidantteja.

 

KUPARI

Tärkeää veren hyytymiselle. Lisäksi merkittävä ainesosa nivelille ja edistää ihon joustavuutta.

KURPITSA

Erinomainen kuidun ja kasvisperäinen kaliumin ja magnesiumin lähde.

L-KARNITIINI

Luontainen rasvanpolttaja, joka samalla edistää lihasmassaa. L-karnitiini on aminohappo, jonka tehtävä on kuljettaa rasvahappoja solun sisällä mitokondrioihin pilkottavaksi.

LAMMAS

Korkealuokkainen eläinperäinen proteiininlähde, joka sisältää myös iho ja turkin hyvinvointiin tarvittavia rasvoja.

LOHIÖLJY

Lohi on yksi kalaöljyn parhaita lähteitä koska se on niin rasvainen kala. Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat erittäin tärkeitä sydämelle, verenkierrolle, silmille, aivoille ja hermostolle. Ne myös edistävät nivelterveyttä.

MANGAANI

Tärkeä rooli hiilihydraattien ja proteiinien muuttamisessa energiaksi ja sitä tarvitaan terveen luurakenteen muodostumiseen.

MERILEVÄ

Monien tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Sisältää Omega-3-rasvahappoja ja antioksidantteja.

METSÄMUSTIKKA

Todellinen terveyspommi! Mustikka sisältää unsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Täynnä C-vitamiinia, A-vitamiinia, kalsiumia ja karoteenia.

MULPERINMARJA

Sisältää paljon C-vitamiinia ja antioksidantteja ja on myös hyvä raudan ja kalsiumin lähde.

NAUDANLIHA

Puhdas liha nautaeläimestä on rakennusaine vahvoille lihaksille, jotka tukevat esimerkiksi luustoa. Rakennusaine sydänlihakselle ja muille tärkeille elimille. Erinomainen korkealuokkaisen proteiinin lähde.

NOKKONEN

Sisältää useita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita kuten A-, ja C-vitamiinia ja magnesiumia, kalsiumia ja rautaa.

OLUTHIIVA

Luonnollinen B-vitamiinin ja seleenin lähde ja sisältää myös tärkeitä aminohappoja. Erittäin tärkeä ainesosa ihon ja turkin hyvinvoinnille.

OMENA

Omena on hyvä kuidun lähde ja sisältää A- ja C-vitamiinia. 

PELLAVANSIEMEN

Kuitupitoinen ja siten vatsaa ja suolisto hellivä ainesosa.

PELLAVANSIEMENÖLJY

Sisältää runsaasti Omega 3 rasvahappoja ja e-vitamiinia ja on merkittävä antioksidanttien lähde.

Persilja

Sisältää pitkän listan tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Todellinen superyrtti!

PORKKANA

Porkkanat ovat hyviä kuidun ja kivennäisaineiden lähteitä. Luonnollinen beetakaroteenin lähde ja vapaita radikaaleja neutralisoiva antioksidantti.

PUOLUKKA

Puolukka sisältää luonnon happoja sekä A-, B- ja C-vitamiinia sekä polyfenoliyhdisteitä ja sen sanotaan ehkäisevän tulehduksia ja edistävän virtsateiden hyvinvointia.

PÄÄRYNÄ

Päärynä on erinomainen pektiinin ja vesiliukoisen kuidu lähde.

RUUSUNMARJA

Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja A-vitamiinia jotka edistävät hyvää vastustuskykyä. Täynnä terveellisiä antioksidantteja!

SAKSANHIRVI

Erittäin maistuva ja hyvin siedetty proteiininlähde. Hirvenliha sisältää runsaasti proteiinia ja rautaa. 

SELEENI

Seleeni on kivennäisaine ja antioksidantti, joka suojaa soluja ja edistää luontaista vastustuskykyä.

SINKKI

Sinkki on kivennäisaine, jolla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se mm. edistää ihon ja turkin uusiutumista. Se myös edistää A-vitamiinin imeytymistä.

Spirulina

Vahvistaa luontaista vastustuskykyä ja edistää ihon ja turkin hyvinvointia. Sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.

TAURIINI

Kissoille ja koirille elintärkeä aminohappo

TOMAATTI

Kokonainen tomaatti on erinomainen C-vitamiinin lähde ja sisältää myös runsaasti lykopeenia, joka on tärkeä antioksidantti.

VALKOLIHAINEN KALA

Erittäin vatsaystävällien ja hyvin siedetty proteiininlähde, jolla on korkea ravintoarvo. 

VALKOLIHAINEN MERIKALAJAUHO

Vatsaystävällinen proteiininlähde, jossa on tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Yucca SCHIDIGERA

Yucca on kasvi, jolla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia ja se on aluperin kotoisin New Mexicosta. Yucca hillitsee tulehdusreaktioita elimistössä ja vähentää esim. niveltulehduksen oireita. Kasvi sisältää useita fysiologisesti aktiivisia fytokemikaaleja ns. bioaktiivisia yhdisteitä. Ensisijaisesti kasvia käytetään lemmikkiruuissa vähentämään jätöksen hajua.