Kysymykset ja vastaukset

Meille on tärkeää, että sinusta on turvallista käyttää tuotteitamme! Siksi olemme koonneet yleisimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset tänne.

Jos et löydä täältä vastausta kysymykseesi tai haluat kysyä neuvoa tuotteidemme tai lemmikkisi ruokinnan suhteen voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla info@treeofpets.fi tai puhelimitse 09- 681 8460.

ONKO VILJATON RUOKA PAREMPI VAIHTOEHTO KOIRALLENI/KISSALLENI?

Ei välttämättä. Mutta osa kissoista ja koirista voi paremmin kun ruokavalio on viljaton, toki asia voi olla myös päinvastoin. Meiltä löydät tuotteet sekä viljattomina, että perinteisellä hiilihydraattikoostumuksella.

MIKSI TUOTTEISSANNE ON KAURAA?

Kauralla on alhainen glykeeminen indeksi ja se on luontaisesti gluteeniton ja näin ollen hellävarainen ruoansulatukselle. Helposti sulava ja hitaasti imeytyvä hiilihydraatinlähde vapauttaa energiaa pitkään.

MITÄ OVAT PROBIOOTIT?

Suolistossa elävien hyvien bakteerikantojen vaaliminen on merkittävä osa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä. Probiootit toimivat näiden mikrobien kasvualustana ja edistävät sitä kautta niiden hyvinvointia ja lisääntymistä suolistossa. Terveys tulee sisältäpäin ja hyvinvoiva ruoansulatus parantaa myös luontaista vastustuskykyä.

MITEN HAMMASHOITO-OMINAISUUTENNE TOIMII?

Natriumheksametafosfaatti sitoo suussa olevaa kalsiumia ja estää sitä tarttumasta hampaiden pintaan, jossa se muodostaisi plakkia ja myöhemmin hammaskiveä. Rapeat nappulat myös hankaavat syömisen aikana mekaanisesti hampaita puhdistaen niitä.

MIKSI ON MERKITYKSELLISTÄ, ETTÄ OLETTE PERHEYRITYS?

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja on hankittu käytännössä koirien ja kissojen ravitsemuksen parissa työskentelyssä. Me valmistamme kissan- ja koiranruokia ilman välikäsiä ja vältämme massatuotantoa. Näin voimme vaikuttaa asioiden ja kuunnella palautetta ja asiakkaiden toiveita. Me haluamme pitää asiat pienessä mittakaavassa. Haluamme olla lähellä tuotekehitystä ja tuotantoa. Koko Monster – tuotesarja on syntynyt ajatellen omia lemmikeitämme ja niiden hyvinvoinnin edistämistä ruokavalion kautta. Tuotteemme ovat syntyneet intohimosta ja laadusta, suurella sydämellä!

ILMAN VÄLIKÄSIÄ, MITEN SE VAIKUTTAA KULUTTAJAAN?

Tämä mahdollistaa meille ( ja käyttäjille) mahdollisuuden vaikuttaa tuotteisiin, jäljittää niiden raaka-aineita ja varmistua niiden korkeasta laadusta. Saamme myös rahoillemme paremmin vastinetta kun tuote on kuluttajan saatavilla vähemmillä välikäsillä.

ONKO TUOTTEISSA MAKUTAKUUTA?

Kyllä. Jos lemmikkisi ei halua syödä ruokiamme, voit palauttaa ne alkuperäisessä pakkauksessa siihen jälleenmyyjäliikkeeseen, josta tuotteen ostit ja kuittia vastaan saat rahasi takaisin.

MIKÄ ON SOPIVA TUOTE KANTAVALLE NARTULLE?

Suosittelemme Dynamite-tuotetta kantaville ja imettäville nartuille.

VOIKO RUOKAPUSSIT KIERRÄTTÄÄ?

Tyhjät säkit voi lajitella (poltettavaan) energiajätteeseen, materiaali on valmistuvaiheessa suojattu jottei auringonvalo pääse aiheuttamaan ruokatuotteiden pilaantumista ja siksi se ei sovellu muovinkeräykseen.

MIKSI TÄMÄ RUOKA ON PAREMPI KUIN JOKU MUU TUOTE?

Me olemme yksinkertaisesti valinneet tärkeimmät asiat, joiden avulla lemmikkisi voi hyvin ja sisällyttäneet ne tuotteisiimme. Korkealaatuiset raaka-aineet yhdessä tarkoin laadittujen reseptien kanssa ja lisänä vielä kaikki tieteellisesti todistetut terveyttä edistävät ominaisuudet mitä ruokiin voidaan lisätä. Ai niin, ja maistuuhan ne lisäksi lemmikkien mielestä huikean hyvälle!

MITÄ MERKITSEE, ETTÄ VALMISTATTE RUOKANNE PAINEKEITTÄMÄLLÄ?

Valmistusaineet säilyttävät näin ravintoarvonsa kun ei ole välttämätöntä käyttää liian korkeita lämpötiloja.

MIKSI ON TÄRKEÄÄ KÄYTTÄÄ TUORETTA LIHAA?

Tuoreessa lihassa on parhaat ravintoarvot ja näin lemmikki saa valmiista tuotteesta eniten ruokinnallista hyötyä.

RIITTÄÄKÖ TUOTTEIDENNE VALMISTUSAINEISTA SAATAVA TAURIINI VAI JOUDUTTEKO LISÄÄMÄÄN TUOTTEISIINNE TAURIINIA?

Valmistuaineissamme käytetty liha on laadukasta ja sitä käytetään niin runsaasti, että tämä riittää takaamaan tuotteisiin lemmikkisi tarpeita vastaavan määrän tauriinia lopputuotteessa.

MISSÄ RUOKA VALMISTETAAN?

Kuivaruokamme valmistetaan Hollannissa ja säilykeruoat Itävallassa.

MISTÄ RAAKA-AINEET OVAT PERÄISIN?

Riippuen mistä raaka-aineesta kulloinkin on kyse; eri maista EU:n alueella. Joidenkin raaka-aineiden (kuten esim. lampaan) kohdalla joudumme tuottamaan raaka-ainetta kauempaa, jotta saatavilla olisi riittävän laadukasta raaka-ainetta ympäri vuoden. Lammas esimerkiksi tulee kuivattuna Uudesta-Seelannista. Meille on aina ensisijaisen tärkeää, että raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja turvallisia. Tästä syystä kaikki raaka-aineet eivät tule samasta paikasta.

MITEN TUOTTEET EDISTÄVÄT IHON JA TURKIN HYVINVOINTIA?

Korkealuokkainen eläinperäinen proteiini on ihon ja karvapeitteen tärkein rakennusaine. Rasvat ja tärkeät rasvahapot oikeassa suhteessa toisiinsa ovat myös merkittävässä roolissa.

MIKÄ ON RUOKIEN LIHAPITOISUUS?

Hieman tuotteesta riippuen lihan määrä on 50-75%.